Всі категорії
Додати товар

Mi paste plus, strawberry, крем для зубів 35 мл

795 грн
Опис

MI PASTE PLUS, Mint, крем для зубів 35 мл
GC (Японія)
Гель-крем для зубів MI PASTE PLUS призначений для зміцнення, відновлення та одночасного фторування тканин зуба. Є дуже ефективним засобом у боротьбі з чутливістю емалі та дентину до кислої, солодкої, гарячої чи холодної їжі. Має потужний профілактичний ефект. Показаний дорослим та дітям від 12 років.
Властивості
- Відновлення та зміцнення тканин зуба
- Ефективне зниження чутливості дентину та емалі буквально після 3-4 застосувань
- Профілактика розвитку карієсу
- Фторування тканин зуба
- Максимальна простота застосування
Гель-крем MI PASTE PLUS створений на основі технології RECALDENTTM (Казеїн фосфопептид – Аморфний Кальцій Фосфат) із додаванням унікальної запатентованої форми фториду (концентрація – 900 ppm).

- Казеїн – білок звичайного коров'ячого молока, яке є багатим джерелом кальцію та фосфору, що забезпечує повноцінне сприйняття людським організмом цих мікроелементів. Таким чином, застосування MI PASTE PLUS є найбільш природним способом захистити тканини зуба.

Більше того, цей захист надійно служитиме протягом багатьох місяців.

MI PASTE PLUS дуже корисний для людей з потенційно високим ризиком розвитку карієсу: при поганій гігієні ротової порожнини, утрудненому догляді за зубами, носінні брекетів та інших ортодонтичних апаратів, заняттях спортом, фізичних навантаженнях, вагітності (а також у період лактації). . Всі ці обставини істотно впливають на стан тканин зуба, їх міцність і опір карієсогенним бактеріям.

Введення до складу фториду (900 ppm) робить MI PASTE PLUS ефективнішим навіть у порівнянні з TOOTH MOUSSE, адже фторування емалі значною мірою підвищує її стійкість до дії кислот, що містяться в їжі та здатних розчиняти тканини зуба.

Однак присутність фториду робить можливим застосування MI PASTE PLUS лише для дорослих та дітей віком від 12 років.

Нанесення MI PASTE PLUS на зуби призведе до тривалого запечатування дентинних канальців та герметизації мікротріщин в емалі. Таким чином, Ви нарешті позбавитеся проблеми чутливості до кислої, солодкої, гарячої або холодної їжі, а також чутливості викликаної стоматологічними процедурами, такими як відбілювання або видалення зубного каменю. Ефект настає досить швидко – після 3-4 нанесень.

Застосування MI PASTE PLUS дуже просте: необхідно почистити зуби, видавити крем на палець і нанести на поверхню емалі. Рекомендований час перебування MI PASTE PLUS у роті – не менше 5 хвилин. Краще тримати рот відкритим, це зменшить слиновиділення. Після використання крем потрібно виплюнути, а потім не вживати їжу та напої протягом 30 хвилин. Якщо проковтнути якусь частину препарату, нічого неприємного не станеться.

Регулярне застосування MI PASTE PLUS – максимально простий та надзвичайно ефективний спосіб зміцнити Ваші зуби та захистити їх від чутливості та карієсу!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Другой
Продавець
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавець
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була