Всі категорії
Додати товар

Відновлювальна крем-маска для обличчя clarins hydra-essentiel ha2+

275 грн
Опис

Експертна крем-маска зі свіжою текстурою забезпечує інтенсивне зволоження.В основі його формули лежить [HYALURONIC POWER COMPLEX +], дует гіалуронової кислоти з органічним екстрактом листя життя, який забезпечує безперервне, багаторівневе та тривале зволоження. Органічний екстракт листя живого + гіалуронова кислота сприяють інтенсивному зволоженню та пружності шкіри. Ацетильована гіалуронова кислота, видатний інгредієнт формули, забезпечує інтенсивне зволоження.
Він також збагачений керамідами, основними ліпідами шкірного бар’єру, які допомагають зміцнити шкірний бар’єр проти зневоднення. Ваша шкіра стає інтенсивно живленою, зволоженою та зміцненою.

Його свіжа оксамитова кремова текстура легко ковзає по шкірі.Маска з легкою кремово-гелевою текстурою надає інтенсивну зволожувальну й освіжальну дію, миттєво усуваючи сліди втоми та повертаючи сяяння шкірі.
Інновація Clarins: запуск природних механізмів зволоження шкіри.
Органічний екстракт каланхое й екстракт кіноа надають взаємодоповнювальну дію, допомагаючи відновити запаси вологи в шкірі. Добре зволожена шкіра стає гладенькою і ніжною. Зморшки, спричинені зневодненням, помітно зменшуються.
Як використовувати
Нанесіть на шкіру обличчя та шиї, уникаючи зони навколо очей. Залиште на 10 хвилин і зітріть ватним тампоном, змоченим тоніком.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Вид:
Кремова

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?