Всі категорії
Додати товар

Акція 🎁охолоджувальна маска від набряків livesta

179 грн
Опис

Акційна ціна на масочки від компанії, новий товар , запечатані герметично ✔️, термін до 2026р 🛍️🛍️🛍️

💟💟💟Також пропоную замовити набір на фото 2 по супер ціні 520грн ( набір кремів, гель для вмивання, масочка, зубна паста)

Охолоджувальна маска від набряків LIVESTA, 100 мл

Виробник Україна Лівеста сертифікована косметика

Для зовнішнього використання нанести маску на очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте товстим шаром, уникаючи зони навколо очей і губ. Залишити на 10 хвилин, змити теплою водою. Через 30 секунд після нанесення маска починає інтенсивно охолоджувати шкіру. Після змивання ефект охолодження зберігається ще деякий час. Використовувати двічі на тиждень. Перед використанням провести тест на чутливість на зап'ясті.

Охолоджувальна маска LIVESTA вражає своєю багатофункціональністю. Адже, окрім свого основного призначення знімати набряки та підтягувати шкіру, вона прекрасно очищає, тонізує, заспокоює, оновлює колір обличчя, а також запобігає передчасному старінню. Такі активні компоненти маски, як артишок, зелений чай, центела азіатська, глина та бісаболол забезпечать ексклюзивний догляд за обличчям, шиєю та зоною декольте. Ніжна, пластична та м’якенька консистенція продукту не пересушує шкіру, а навпаки насичує її корисними речовинами. Регулярне застосування маски зробить ваше обличчя ідеально гладеньким і доглянутим. А її здібність миттєво охолоджувати та зберігати ефект свіжості й прохолоди точно сподобається як вам, так і вашій шкірі, особливо у спекотні дні. Збалансований склад засобу підходить для всіх типів шкіри. Продукт не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Матуюче Тонізуюче Зволоження Відновлююче Для сяйва шкіри
Сфера застосування:
Обличчя Шия і декольте Губи
Вид:
Глиняна Кремова

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?