Всі категорії
Додати товар

Киснева маска з деревним вугіллям purederm deep purifying black o2 bubble mask charcoal

60 грн
Опис

Пінячі маски — Що це за диво таке?
Це маски, які під час взаємодії з киснем перетворюються на величезну хмару піни на обличчі
Відчуття від такої процедури: гладка, бездоганно очищена та м'яка шкіра, як після пілінгу. Водночас вони вкрай дбайливі до обличчя та підходять усім типам шкіри, включно з чутливою. Помиляєтеся, сподобається вам? Візьміть тканинну пінячу маску на пробу!

Сьогодні на порядку дня чудова Purederm Black O2 Bubble Mask Charcoal — тканинна масочка, яка подарує вам не тільки гарний настрій, але й ідеально очищену шкіру.

Після нанесення на шкіру обличчя маска починає активно бульбашкуватися. Найдрібніші бульбашки миттєво проникають у пори та виштовхують усі забруднення, що скупчилися.

Активоване вугілля, екстракт апельсина та лимона в складі маски виводять токсини, розщеплюють забруднення, усувають чорні цятки,
забезпечують шкірі глибоке очищення від забруднень, заспокоюють запалену шкіру, знімають вогнища запалення, зменшують кількість прищів і вугрів, стягують пори, розгладжують шкірний рельєф і матують.

Що я отримую в результаті?
-Очищені та звужені пори
-Рівний тон і візуально помітне освітлення пігментації!

Також маска:
-нормалізує гідроліпідний баланс
- зволожує
-поліпшує мікроциркуляцію крові та стимулює оновлення шкіри

Дуже незвичайна й ефективна тканинна масочка. Рекомендую? причому!

Використовувати масочку вкрай просто акуратно розподілити її обличчям, вичекати 10 хвилин (у цей час бульбашки повітря активно масажуватимуть шкіру — це приємно та трішки смішно), зняти маску з обличчя, помасажувати шкіру та змити залишки піни водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Матуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?