Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Антиоксидантна нічна маска hanyul yuja sleeping mask 20 ml

195 грн -4% 189 грн
Опис

Акційна ціна!
Термін до 2024.06
Нічна маска Hanyul Sleeping Mask містить антиоксидантні комплекси YuzuVita C Complex™, Yuzu Essential Bead™, а також Vita Oil Complex™, що складається з 4500 проміле ефірної олії цитрусових. Маска сприяє зняттю втоми і регенерації, поки Ви спите, дарує глибоке зволоження, тонус і має освітлювальну дію. Засіб має гелеву текстуру, миттєво вбирається, бездоганно зволожує, активує захисні функції, стимулює регенерацію, відновлює тургор, стимулює вироблення колагену та надає шкірі здорового сяйва.

Засіб спрямований на відновлення гідроліпідного балансу, забезпечуючи тривале зволоження та пом'якшення шкіри. Усуває відчуття сухості і не дає випаровуватися волозі, утримуючи її всередині. Це сприяє підвищенню еластичності та попередження раннього старіння. Маска захищає від негативної дії ультрафіолету. Допомагає освітлити шкіру, ефективно прибрати ластовиння, пігментні плями та сліди від пост акне. Протизапальні властивості маски швидко справляються з будь-якими подразненнями, почервоніннями та свербінням. Маска справляється з жирним блиском у проблемних зонах та продовжує молодість шкіри.

Вітамін С у складі крему має безліч позитивних властивостей, відновлюючи структуру клітин шкіри та підвищуючи її еластичність. Вітамін діє як сильний антиоксидант та захищає від фотостаріння, спричиненого впливом вільних радикалів. Бере участь у синтезі колагенових волокон та піднімає шкірний імунітет. Вітамін С робить шкіру чистою, свіжою та оновленою. Дія вітаміну С посилюють та доповнюють інші натуральні компоненти засобу.

Нанесіть невелику кількість засобу на завершальному етапі вечірнього догляду за шкірою (мінімум за 20-30 хвилин до сну). Вранці вмийтеся теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження