Всі категорії
Додати товар

Axxzia eyes essence sheet premium омолоджувальні, кругові патчі. шикарні.

3280 грн -6% 3090 грн
Опис

Під замовлення 🛑🛑🛑
кодування 2-4 тижні, у середньому приходить за 19 днів.

Люкс серія Essence Sheet Premium Патчі для шкіри навколо очей, 60 шт.

Рекомендую!!

Essence Sheet Premium — це новітня розробка бренда. Спеціальна форма патчів створена для одночасного догляду за верхнім і нижнім століттям, а есенція має чудовий омолоджувальний ефект.
Шкіра навколо очей особливо чутлива та тонка, а з віком кількість вологи в клітинах і здатність її утримувати стрімко зменшується. Звичайні патчі доглядають тільки за шкірою під очима, залишаючи правильне повіко без необхідного зволоження.

Beauty Eyes Essence Sheet Premium — це патчі, які повністю охоплюють шкіру навколо очей. Листи нової форми доглядають за шкірою від верхнього віку до вилицьової кістки, де шкіра тонка та швидко втрачає пружність. Ультратонкий матеріал завтовшки 0,3 мм із натуральної бавовни має високу адгезію, ніжний для шкіри й ідеально лягає, заповнюючи всі нерівності шкіри.
Просочення патчів містить Triple Mineral Complex — результат багаторічних досліджень бренда. Це мінеральний комплекс, що складається з магнію, міді та цинку. Мінерали необхідні для людського організму, і саме магній, мідь і цинк тісно пов'язані зі станом шкіри. Завдяки оптимальному балансу цих трьох мінералів відтворюється первісна краса шкіри.
Поєднання унікальних рослинних компонентів чудово зволожує, повертає еластичність і згладжує зморшки. Екстракт центели підтягує шкіру, відновлюючи її пружність. Екстракт глоду впливає на особливо сухі зони шкіри, відновлюючи водний баланс. Екстракт очанки здатний підчепити клітини від впливу забруднень довкілля, очанка наповнює дерму вологою й зробить шкіру яскравою та сяйною.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Тип шкіри:
Призначення:

Схожі товари