Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для зняття макіяжу o hui miracle moisture cleansing oil 150мл

1250 грн
Опис

Гідрофільні олії використовується для очищення і живлення шкіри обличчя, в складі відсутні мінеральні масла, парабени і ароматизатори. М'яка густа текстура котра легко розподіляється. При нанесенні глибоко проникає в пори, видаляє забруднення і розм'якшує сальні пробки, при цьому не пересушує і перевантажує дерму.

Запобігає появі висипань і відчуття стягнутості. При регулярному використанні масло сприяє ретельному видаленню всіх видів водостійкої косметики і створює захисний бар'єр, що нейтралізує надмірне випаровування вологи і негативний вплив на поверхню шкірного покриву факторів навколишнього середовища. При регулярному використанні засіб перешкоджає утворенню камедонів та вугрів, надає епідермісу свіжий і зволожений вид, а пори придбають стягнутий і чистий вид.

Основний компонент:

Масло оливи, завдяки вмісту вітамінів А, В, D, живить, зволожує і тонізує епідерміс. М'яко очищає його від лущення і зовнішніх забруднень. Оберігає від раннього появи пігментації і впливу сонячних променів. Пом'якшує поверхню шкірного покриву, огрубілого від сухості і зневоднення. Володіючи антисептичною дією, підсушує запалення і протистоїть їхньому подальшому поширенню.

Функції масла:
•видалення водостійкої косметики і ВВ кремів
•зволоження
•очищення та звуження пор
•вирівнювання рельєфу

Застосування:

За допомогою дозатора нанесіть необхідну кількість засобу на сухі долоні. Розподіліть його по сухій шкірі обличчя і масажуйте протягом 20-120 секунд.
Після, змочіть руки теплою водою і промассируйте шкіру обличчя кілька разів, кожен раз змиваючи з долонь залишки. Після вмийте обличчя гелем або пінкою для вмивання, для усунення залишків олії на шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Живлення Зволоження