Всі категорії
Додати товар

Гідрогелеві патчі з екстрактом червоних водоростей

190 грн
Опис

Гідрогелеві патчі з екстрактом червоних водоростей Images Niacinome Red Algae.

Неповторні гідрогелеві патчі ефективно позбавляють від набряків, темних кіл і мішків під очима, забезпечуючи моментальний результат! Червоні морські водорості, ключовий компонент, підвищують тонус і еластичність шкіри, прискорюють оновлення клітин епідермісу, відновлюють захисні властивості і активізують регенерацію шкіри.

Ніжні кришталеві патчі, з екстрактом червоних морських водоростей, забезпечують вашій шкірі дбайливий догляд і глибоке зволоження. Засіб може бути застосовано як на зону під очима, так і для області чола та носогубних складок.

Екстракт морських водоростей тонізує вашу шкіру, відновлюючи зруйновані клітинні мембрани; прискорює внутрішньоклітинний обмін речовин і стимулює вироблення колагену, - зморшки розгладжуються, мімічні заломи і складки стають менші. Патчі забезпечують лімфодренажний ефект і усувають набряки, освітлюють темні кола під очима.

Есенція глибоко проникає в шкіру і утримує вологу в клітинах, сприяючи тривалому зволоженню та живленню.
Засіб має антибактеріальну дію, прискорює загоєння мікротріщин, бореться з шкірними запаленнями і освітлює пігментацію; сприяє підвищенню захисних функцій дерми.

Спосіб застосування:

Попередньо очистіть шкіру, прикладіть гідрогелеві пелюстки на область під нижньою повікою так, щоб вузький кінець пелюстки був звернений до внутрішнього куточка ока, а більш широка його частина закривала «гусячі лапки» у зовнішнього куточка ока. Залиште маску на 15-30 хвилин. В кінці процедури акуратно зніміть пелюстки і злегка помасажуйте шкіру кінчиками пальців. Легко прикладається до лиця і зручна в застосуванні, не зісковзує і не клеїться, може використовуватися вчасно сну і роботи.

Кількість : 60 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
mrs.businka
Bombonika shop
Київ
57% виконаних замовлень
Була