Всі категорії
Додати товар

Мультифункціональний еліксир 15 олій для обличчя ,тіла ,волосся 😻

599 грн
Опис

609 грн
Мультифункціональний еліксир з ніжним ненав'язливим ароматом для шкіри обличчя, шиї, зони декольте та сухих ділянок шкіри, а також коренів та кінчиків волосся. Еліксир виконаний за «сухою технологією» і не залишає жирних слідів на шкірі тіла та підходить для створення на обличчі «вологого ефекту».
Можна використовувати як самостійний засіб або додавати в креми та шампуні. Завдяки своїй надлегкій текстурі засіб буквально на очах поглинається у шкіру та залишає неймовірну гладкість та сяяння. Завдяки великій кількості натуральних олій у складі (солодкого мигдалю, бавовни, манго, авокадо, лимону, горіха макадамія, бурачника і т.д.) шкіра отримує розкішний догляд і також надважливе живлення корисними нутрієнтами, що допомагають покращити еластичність та пружність.

Склад Prunus Amydadus Dulcis/Sweet Almond Oil, Helianthus Annuus Seed/Sunflower Oil, Glycine Soja/Soybean Oil, Camellia Oleifera Seed/Camellia Oil, Borago Officinalis Seed/Borage Oil, Macadamia Integrifolia Seed/Macadamia Oil, Citrus Limon Peel/Lemon Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Adansonia Digitata Seed/Baobab Oil, Gossypium Herbaceum/Cotton Seed Oil, Mangifera Indica/Mango Seed Butter, Olea Europaea/Olive Fruit Oil, Persea Gratissima/Avocado Oil, Theobroma Cacao/Cocoa Seed Butter, Tocopherol, Daucus Carota Sativa/Carrot Root Extract, Beta-Carotene

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження
Продавець
20svitlana
20svitlana
Супер-продавець
Коломия
85% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?