Всі категорії
Додати товар

Натуральна трояндова олія для обличчя масажна зволожуюча rosense

550 грн
Опис

Натуральна Олія для обличчя, шиї, зони декольте та тіла Rosense на основі олій троянди та жожоба – це унікальний засіб, розроблений спеціально для догляду за шкірою обличчя, шиї, зони декольте та тіла. Антивікова олія покращує кровообіг та обмін речовин у шкірі, зміцнює стінки судин, зменшує зморшки та підтягує овал обличчя, сприяє оновленню та здоровому сяйві вашої шкіри.
Формула багата антиоксидантами та натуральними інгредієнтами, які дозволяють досягти максимального зволоження, живлення, зволоження та омолодження шкіри, роблячи її м'якою та еластичною:
•Олія троянди відома заспокійливими властивостями, здатна зняти роздратування та усунути почервоніння, бореться з ознаками старіння, покращує текстуру шкіри.
•Олія жожоба живить шкіру та сприяє її зміцненню, допомагає зволожити суху шкіру, відновити її еластичність та текстуру.
Олія для обличчя Росенс ​​може використовуватися як масажне масло і для anti age масажу гуаша з ліфтинг ефектом. Його легка текстура забезпечує комфортне нанесення та швидке вбирання, не залишаючи жирної плівки на шкірі.
Підходить для будь-якого типу шкіри: нормальної, сухої, жирної, зрілої, чутливої, вікової, в'ялої, яка потребує інтенсивного харчування. Рекомендується використовувати щодня для досягнення найкращих результатів як самостійний догляд або замість нічного крему. Не містить спирт, парабени, барвники та ароматизатори

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна Натуральна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?