Всі категорії
Додати товар

Засіб від зморшок олія модере - wrinkle guard modere

1300 грн
Опис

Wrinkle Garde (стара назва TrueTouch® Wrinkle Garde компанії Ньювейс)
Покращує текстуру шкіри, роблячи шкіру більш м'якою і гладкою. Забезпечує антиоксидантну дію на шкіру, зменшуючи появу тонких ліній і зморшок. ліній та зморшок.
Захист від зморшок посилає правильні інгредієнти на вашу шкіру, помітно покращуючи текстуру шкіри з поживними речовинами, щоб збагатити поверхню шкіри. Він захищає та живить, покращуючи відчуття сухої шкіри, сприяючи гладкому кольору обличчя. Захист від зморшок очищає текстуру шкіри, роблячи колір обличчя молодим та красивим та уповільнюючи процес старіння шкіри.
Наша формула поєднує активні інгредієнти, такі як вітамін Е, олія французької сливи та олія шипшини, для покращуючої текстури процедури, яка заспокоює та живить шкіру. Ця матриця працює синергетично, щоб зменшити появу шорсткості, сухості, пор та непривабливої шкіри, забезпечуючи при цьому шкіру значним джерелом зволожуючого живлення.
Склад:
Rosa canina fruit extraction, hydrogenated polyisobutene, isohexadecane, tocopheryl acetate, crambe abyssinica seed oil, prunus domestica seed oil, retinyl palmitate, zingiber officinale (ginger) root extract, elaeis guineensis (palm) oil, ol pilosa extract, linum usitatissimum (linseed) seed oil, ethylhexylglycerin, tocopherol, phenoxyethanol.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • 20мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?