Всі категорії
Додати товар

Омолоджуюча нічна олія для обличчя aurelia london cell repair night oil 30ml

1265 грн
Опис

Омолоджуйте свою шкіру під час сну за допомогою нічної олії Aurelia Probiotic Skincare Cellular Repair, відзначеної нагородами формули, яка діє синергетично з процесом нічного відновлення шкіри.

Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу, ця нічна процедура використовує олії калахарі та монгого для регенерації та зміцнення шкіри, а кігелія має зміцнюючі та тонізуючі властивості, що робить колір обличчя більш гладким та вишуканим.

Антиоксидантний гібіскус змішується з баобабом, інгредієнтом, багатим на омега 3, 6 і 9, для захисту шкіри від шкідливого впливу агресорів навколишнього середовища та боротьби з тьмяним і зневодненим кольором обличчя, щоб відновити її сяючий і росистий вигляд. З природним ароматом неролі, лаванди, троянди та мандарина ця олія подарує вам живу та омолоджену шкіру вранці, коли ви прокидаєтеся. Ідеально підходить для масажу обличчя, як омолоджуюча процедура перед сном або після перебування на сонці, вітрі чи екстремальних погодних умовах.

Не тестовано на тваринах. Дерматологічно перевірено.

Не містить синтетичних ароматизаторів, барвників, парабенів, мінеральних масел, силіконів, сульфатів, пропіленгліколю, фталатів, ГМО, PEG, TEA, DEA, MI, формальдегіду, сечовини, ртуті, свинцю або бджолиної отрути.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Натуральна Нішева Органічна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?