Всі категорії
Додати товар

Олія для обличчя pai the light fantastic ceramide

730 грн

розпродаж до 25 Травень

599 грн
Опис

Догляд за шкірою Pai The Light Fantastic Ceramide Масло для обличчя, Об'єм 30 ml, Без коробочки був частиною набору, оригінал, новий, купувала в Британії
Вартість на офіційному сайті понад 1800 грн

Pai Skincare Light Fantastic Cacao & Schisandra Ceramide Face Oil - це легка олія для обличчя, щоб заспокоїти, розгладити та зміцнити напружену шкіру. Формула потрійної загрози допомагає зменшити ознаки видимого подразнення та напруженості, тоді як високопродуктивні кераміди створюють довгострокову стійкість до майбутнього роздратування.
Переваги
- Швидко возабсорбуюча олія для обличчя, яка зменшує ознаки видимого подразнення
- Допомагає зняти стрес шкіри при відновленні вологозахисного бар'єру, який природно виснажується з часом
- Концентровані форми Омега 3 та 6 та 9 прискорюють регенерацію клітин
- У результаті шкіра здоровіша, спокійніша і напрочуд еластична.
Ключові інгредієнти
- Рослинний екстракт Schisandra функціонує як протизапальний, так і антиоксидантний засіб, допомагаючи зменшити ознаки видимого подразнення.
- Какао – це інноваційний натуральний м'язовий релаксант із сорту какао-бобів Criollo. Звичайно знижуючи натяг шкіри, це допоможе зняти стрес на шкіру. Швидкопоглинаюча формула означає, що вона має миттєвий ефект, що згладжує і тонізує.
– Керамідний комплекс – це вражаючий актив, який виходить із насіння пшениці. Багатий омега 3, 6 та 9, він допомагає зміцнити вологозахисний бар'єр шкіри від зневоднення або подразнення. Природний ефект пухкості також допомагає підтягнути зовнішній вигляд пор та покращити тон шкіри.
Типи шкіри
Підходить для всіх типів шкіри, особливо з реактивною, подразненою шкірою.
Як використовувати
Масаж 3-4 краплі Pai Skincare The Light Fantastic Face Oil на чистому обличчі та шиї, на сухій чи вологій шкірі. Може використовуватися як масажна олія для розслаблюючої процедури або разом із вечірньою біорегенаратною олією шипшини для цілодобового догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари