Всі категорії
Додати товар

Bioderma hydrabio tonique moisturising toning lotion биодерма гидрабио тонізуючий...

560 грн
Опис

Біодерма Гідрабіо тонізуючий Лосьйон зволожуючий рекомендований для очищення ніжної та чутливої ​​шкіри сухого, дуже сухого, нормального та комбінованого типу.

Патент Акваженіум®, що входить до складу лосьйону Гідрабіо, відновлює процес природного зволоження. Цей біологічний комплекс повертає шкірі здатність впливати на механізми, що призводять до накопичення вологи, необхідної для збереження природного балансу та утримання її на поверхні.

Дія:

Легка текстура дарує шкірі приємне відчуття свіжості та комфорту.
Тонізує та зволожує після очищення та демакіяжу.
Інновація Біодерма, біологічний запатентований комплекс Акваженіум впливає на механізми, що призводять до накопичення вологи, утримання її на поверхні, що необхідно для збереження природного балансу.
Відновлює, надовго зволожує, шкірі повертається тонус, м'якість та сяйво.
Інноваційна рідка та прозора текстура Гідрабіо Тонізуючого лосьйону забезпечує приємне відчуття свіжості шкіри після його застосування.

Гідрабіо Тонізуючий лосьйон чудово переноситься шкірою обличчя та контуру очей. Тонік ідеально підходить для використання перед глибоким зволоженням за допомогою кремів Гідрабіо Ріш та Лайт.

Лосьйон можна наносити на ніжну шкіру навколо очей та інші проблемні зони. Він не викликає алергічних реакцій, усуває подразнення та почервоніння, спричинені зовнішніми факторами.

Спосіб застосування: Змочіть ватяний диск і, м'яко поплескуючи, очистіть шкіру обличчя, повік та шиї.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?