Всі категорії
Додати товар

Маска-пінка від чорних цяток some by mi charcoal bha pore clay bubble mask 120мл

560 грн
Опис

Some By Mi Charcoal BHA Pore Clay Bubble Mask – це інноваційна маска-пінка для глибокого очищення пор і додавання сяйва шкірі. Засіб чудово очищає шкіру, ніжно відшолушує омертвілі клітини шкіри, абсорбує себум і витягує інші забруднення з пор, надає заспокійливу і протизапальну дію, а також регулює водний баланс шкіри.

До складу маски входить потужне тріо для очищення пор: BHA або саліцилова кислота, деревне вугілля та глина. У тандемі компоненти сприяють делікатному відшолушуванню дерми, ефективно, але м’яко усувають ороговілі частинки, надлишки себума і інші забруднення, що закупорюють пори, що буде хорошою профілактикою від появи акне.

Вугільний порошок – один з кращих абсорбуючих інгредієнтів, здатний буквально витягувати забруднення з пір, ефективно очищаючи їх і при цьому не травмуючи, виводить шлаки і токсини і має поросужающій ефект.
Комбінація білої глини каолін і глини Манікуаган, насичені безліччю корисних і необхідних для нашої шкіри біоактивних речовин, включаючи мінерали, крім очищувальної, відшолушуючої дії будуть живити і зміцнювати епідерміс.
Саліцилова кислота (BHA) є ефективним компонентом в боротьбі з недосконалостями шкіри. Завдяки жиророзчинним властивостям, вона може проникати глибоко в клітини через пори, і, володіючи антисептичними і протизапальними діями, легко усуває запальні процеси. Також саліцилова кислота є ефективним ексфоліантом – здатна розчиняти рогові нашарування, відлущує ороговілі клітини епідермісу, які скупчуються на поверхні шкіри, вирівнюючи її мікрорельєф. Цей компонент не тільки ефективно знімає запалення, а й інтенсивно очищаючи пори і звужуючи їх регулює вироблення себума.
Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість маски на обличчя, уникаючи області навколо очей. Дочекайтесь появи пухирців (приблизно 3-5 хвилин). Акуратно помасажуйте шкіру із засобом кінчиками пальців протягом 30 секунд. Змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?