Всі категорії
Додати товар

Точковий засіб для лікування запалень etude house ac clinic intense pink powder spot набір

240 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Точковий засіб для лікування запалень Etude House AC Clinic Intense Pink Powder Spot (Набір 20 мл / 15 мл / 30 шт.)
!! Терміни — вийшли (засіб містить спирт і не відкривалося, буде ще ефективно)

Набір швидкої допомоги для лікування прищів і запалень:
- AC Clinic Intense Pink Powder Spot (точковий засіб для боротьби з прищами) 20 мл
- AC Clinic Intense Pink Powder Water (антибактеріальна вода) 15 мл
- Спеціальні ватні палички 30 шт.

AC Clinic Intense Pink Powder Spot — точковий засіб для боротьби з прищами. Лікує запалення та прищі, пом'якшує шкіру. Використовується точково на прищики та запалення. Некомедогенний.

AC Clinic Intense Pink Powder Water — спеціальна двофазна антибактеріальна вода, видаляє надлишки шкірного жиру, очищає шкіру та запобігає появі прищів. Пом'якшує шкіру та робить її матовою й шовковистою. Некомедогенна.

Основні активні інгредієнти, що входять до складу засобів — екстракти кипариса, хауттюйнії серцевистої, чаги та саліцилова кислота.
Маючи потужні бактерицидні, протизапальні й антисептичні властивості ефірна олія кипариса допомагає усунути різні запальні процеси, як-от прищі, вугри та інше гнійничкове висипання. Здатність зменшувати жирові та потові виділення, а також чудову зв'язувальну, дезодорувальну, тонізувальну та освіжну дію роблять ефірну олію кипариса незамінним засобом у догляді за жирною шкірою обличчя з розширеними порами. А його загоювальні та відновлювальні властивості сприяють швидкому загоєнню ран, порізів, забитих місць та інших пошкоджень шкірного покриву.
Саліцилова кислота чудово відлущує верхній шар шкіри, очищає пори та видаляє змертвілі клітини епідермісу. Це ефективний засіб для видалення надлишків шкірного сала й очищення жирної шкіри або т-зони під час комбінованої шкіри.
Хауттюйнія серцева має зв'язувальну та протизапальну дію й застосовується місцево у разі різних проявів висипу та подразнень, уражених ран, інфекційних захворювань шкіри, для лікування фурункулів і прищів.
Витяжка чаги застосовується для оптимізації обмінних процесів, поліпшення регенерації тканин, кровообігу та зовнішнього вигляду всіх типів шкіри. Має протинабрякову, протизапальну, противірусну дію. Сприяє зменшенню й усуненню всіх типів вугрів і грибкових захворювань шкіри.

Спосіб застосування AC Clinic Intense Pink Powder Spot:
Наносити ввечері на очищену шкіру. Не збовтуючи пляшечку, опустити в неї ватну паличку так, щоб дістати пудру, і точково нанести засіб на проблемні зони.

Спосіб застосування AC Clinic Intense Pink Powder Water:
Перед вживанням збовтати пляшечку, щоб вміст перемішувався. Після цього нанести на жирні зони шкіри та помасажувати до повного вбирання. Можливе застосування після нанесення косметики.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
15 мл 20 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?