Всі категорії
Додати товар

Очисний бальзам lirikos marine energy facial eraser cleansing balm 90g

780 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Очисний бальзам Lirikos Marine Energy Facial Eraser Cleansing Balm 90g
! Терміни — вийшли

Lirikos Marine Energy Facial Eraser Cleansing Balm — очисний і освіжний шкіру бальзам із морськими мінералами.

Текстура бальзаму — це ніжний шербет, який перетворюється на олію під час нанесення на шкіру. Бальзам ніжно та ретельно очищає шкіру, очищає шкіру навіть від водостійкого макіяжу. Окрім очисних властивостей, бальзам має прекрасні доглядальні властивості — насичує шкіру вологою, мінералами, вітамінами, заспокоює її.

У складі бальзаму — комплекс Miracle Marine Complex, комплекс Skin Breathing Complex, комплекс Marine Elixir, екстракт чайного дерева, агар-агар.
Засіб містить формулу Miracle Marine ComplexTM — це ферментований комплекс екстрактів трьох видів коричневих водоростей, що добуваються в екологічно чистих водах. Ферментація — це процес бродіння, що відбувається різними видами та штамами мікроорганізмів (дріжджі, молочнокислі та інші бактерії). У процесі ферментації відбувається процес розкладання органічних речовин (переважно вуглеводів) з утворенням інших речовин і виділенням хімічної енергії. Це відбувається під дією ферментів (ензимів), що містяться в клітинах мікроорганізмів. Склади, приготовані в такий спосіб, швидше та глибше проникають у шкіру, легше поглинаються й засвоюються шкірою. Засоби інтенсивні звичайних, збагачені важливими амінокислотами, жировими кислотами, вітамінами.
До складу входить також комплекс Marine Oxygen water — це морська вода, збагачена киснем, добута на великій глибині (600 м). Морська вода з великої глибини насичує шкіру киснем, зволожує, мінералізує й допомагає утримувати вологу в шкірі.

До комплексу Marine Elixir входить ферментований екстракт Alteromonas — це грам-відмовні бактерії, знайдені в глибоких океанічних водах. Він має прекрасні водно-зв'язувальні властивості, а також гарні репаративні властивості — відновлює й оживляє втомлену шкіру. Комплекс Marine Elixir багатий на мінерали, білки, органічні та неорганічні компоненти та незамінні амінокислоти. Має високу здатність знижувати запалення шкіри та заспокоювати подразнення.

Низькомолекулярна структура агар-агар дає змогу корисним речовинам проникати в найглибші шари епідермісу. А здатність водоростей зв'язувати воду сприяє накопиченню в шкірі запасу рідини. Агар створює на шкірі проникну плівку, що уповільнює випаровування вологи. Агар неабияк збільшує надходження води в шкіру, усуває лущення й пом'якшує її. Агар відомий своїми детоксикувальними властивостями, бореться з проявами акне та гнійничковим висипом будь-якого походження, корисний у разі алергій.

Застосування: Нанести бальзам на суху шкіру, потім провести масаж вологими руками 1-2 хвилини. Після цього змити теплою водою. За потреби можна використовувати спонж або муслінову серветку.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Органічна
Тип шкіри:
Суха

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?