Всі категорії
Додати товар

Manyo pure cleansing oil гідрофільна олія для глибокого очищення шкіри

910 грн
Опис

ЕХР 19.04.2025
Гідрофільна олія для глибокого очищення шкіри Manyo Pure Cleansing Oil ретельно видаляє всі види забруднень, навіть найстійкішу косметику, тональні та сонцезахисні засоби.
Олія проникає глибоко в пори, ефективно очищаючи їх, виводячи всі забруднення і розчиняючи жирові пробки, регулює роботу сальних залоз і наповнює шкіру вологою, запобігаючи появі сухості та лущення. Інтенсивно живить і зволожує, забезпечує делікатне очищення, м'яко відлущує і видаляє відмерлі частинки епідермісу. Нормалізує водноліпідний баланс, не порушує захисний бар'єр шкіри, підтримує оптимальний рівень зволоженості.

Продукт дуже делікатно впливає на шкіру і підходить навіть для найчутливішої шкіри з подразненнями.

Засіб на 99% складається з натуральних компонентів, не містить мінеральних олій і силіконів.

Основні діючі компоненти:

Фермент рисових висівок - традиційний азіатський освітлювальний засіб. Це прекрасне джерело вітамінів, калію, кальцію, магнію, фосфору, заліза та інших мінералів і мікроелементів. Амінокислоти рису підвищують синтез колагену, який необхідний для підтримки пружності шкіри.

Арганова олія, яка на 80% складається з ненасичених жирних кислот, сприяє оновленню й омолодженню шкіри, роблячи її пружною і м'якою. Містить велику кількість вітаміну Е, завдяки чому захищає клітини від шкідливого впливу вільних радикалів.

Олія жожоба проникає глибоко в шкіру, зволожує і живить. Завдяки високій концентрації вітаміну Е є прекрасним антиоксидантом - регенерує, знімає запалення, нормалізує стан шкіри.

Олія оливи має регенеруючу дію, розгладжує зморшки і шкірні заломи, перешкоджає їх повторній появі.

Екстракт насіння камелії зменшує втрату вологи та посилює захисні функції епідермісу. Добре впливає на зневоднений і сухий тип шкіри, дарує відчуття пружності на довгий час.

200мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?