Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія з екстрактом календули iunik calendula complete cleansing oil

750 грн -10% 680 грн
Опис

Гідрофільна олія з екстрактом календули IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil містить 94% чистої рослинної олії: олія соняшнику, олія жожоба, олія каноли та олія горіха макадамії.

Натуральна олія насіння соняшнику володіє чудовими зволожувальними, регенерувальними, пластифікувальними властивостями (тобто здатністю робити шкіру більш еластичною). Олія соняшнику - найбагатше джерело необхідних вітамінів, основні з яких A, D і Е.

Жиророзчинний вітамін Е відомий чудовими антиоксидантними властивостями і допомагає уповільнити процеси старіння шкіри. За вмістом вітаміну Е соняшникова олія перевершує оливкову в 12 разів! Вільні кислоти в складі олії сприяють регенерації нових клітин.

Інгредієнт не створює на шкірі важкої захисної плівки, водночас прекрасно зволожує її. Застосування олії соняшнику в косметиці допомагає захистити шкіру від агресивного впливу сонця.

Компонент підходить для догляду за будь-яким типом шкіри, але найкраще розкриває свої властивості на сухій або в'янучій, даруючи їй живлення і комфортне зволоження.

За допомогою соняшникової олії у складі косметичних засобів відновлюють суху шкіру, вона має пом'якшувальну і регенерувальну дію, розгладжує дрібні зморшки, відмінно очищає жирну шкіру.

Олія каноли (Canola oil) - має пом'якшувальні властивості. Дуже корисна, адже містить величезну кількість різних мінералів і незамінних кислот. Виготовляється цей продукт із ріпаку. Воно робить шкіру м'якою і прекрасно зволожує.

Екстракт календули лікарської. Екстракт квіток календули застосовують як ранозагоювальний, протизапальний, бактерицидний засіб, що посилює процеси регенерації. Так само екстракт календули застосовують у засобах, що підвищують опірність шкіри до агресивних зовнішніх чинників - холоду, спеки, а так само і в разі обмороження та сонячних опіків.

Олію горіха макадамі рекомендують для надмірно сухої, грубої та в'янучої шкіри обличчя, адже вона вирізняється найсильнішою поживною та зволожувальною дією, має відновлювальний ефект, а також слугує чудовим засобом захисту шкіри від агресивної дії зовнішніх чинників.

Гідрофільна олія підійде для будь-якого типу шкіри, зокрема й для чутливої.

Застосування: нанесіть олію на суху шкіру обличчя, змішайте олію з макіяжем, потім змийте водою. Після олії завершіть процес зняття макіяжу пінкою.

200 мл

Повернення не передбачене.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?