Всі категорії
Додати товар

Делікатна гідрофільна олія klairs gentle black fresh cleansing oil

290 грн
Опис

Терміни 16.09.2023

Гідрофільна олія з легкістю видаляє макіяж, жир і забруднення, також відлущує змертвілі частинки епідермісу. Зволожує й усуває сухість, лущення, регулює роботу сальних залоз і вироблення шкірного себуму, допомагає відновити гідроліпідний баланс шкіри. З олією KLAIRS Gentle Black Fresh Cleansing Oil шкірі забезпечений свіжий, чистий і здоровий вигляд.
У складі немає ароматизаторів, продуктів нафтоперероблення, мінеральних олив, парабенів, барвників, завдяки чому засіб не викликає подразнення й не забиває пори.

Активні компоненти (олії):
— Насіння соняшника — джерело жирних кислот, лецитин, вітамін Е, які необхідні для живлення та регенерації шкіри. Нормалізує вироблення шкірного жиру, заспокоює, зволожує та виконує функції антиоксиданту. Покращує еластичність шкірного покриву, усуває сухість, лущення, відчуття стягування.
- Насіння жожоба — забезпечує необхідний рівень вологи та допомагає відновити захисний бар'єр, усуває сухість і наявні зморшки, запобігає утворенню нових. Забезпечує шкірі сяйво та гладкість.
- Насіння чорної смородини — містить безліч жирних кислот мікро- та макроелементів, а також має антиоксидантні властивості. Зміцнює захисний бар'єр, підвищує пружність і сприяє оновленню клітин.

Спосіб застосування:
Невелику кількість засобу нанести на суху шкіру та масажними рухами розподілити по всій поверхні обличчя, далі злегка змочити долоні, поки олія не перетвориться на молочко. Змити достатньою кількістю теплої води.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?