Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія iunik calendula complete cleansing oil 200ml

740 грн
Опис

Гідрофільна олія з екстрактом календули IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil 200 ml

Гідрофільне масло з екстрактом календули IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil містить 94% чистого рослинного масла: масло соняшнику, масло жожоба, масло каноли і масло горіха макадамії.
Натуральне масло насіння соняшнику має чудові зволожуючі, регенеруючі, пластифікуючі властивості (тобто здатністю робити шкіру більш еластичною). Масло соняшнику – багате джерело необхідних вітамінів, основні з яких A, D і Е.
Жиророзчинний вітамін Е відомий прекрасними антиоксидантними властивостями і допомагає уповільнити процеси старіння шкіри. За вмістом вітаміну Е соняшникову олію перевершує оливкова в 12 разів! Вільні кислоти в складі масла сприяють регенерації нових клітин.
Інгредієнт не створює на шкірі важкої захисної плівки, при цьому прекрасно зволожуюючи її. Застосування масла соняшника в косметиці допомагає захистити шкіру від агресивного впливу сонця.
Компонент підходить для догляду за будь-яким типом шкіри, але найкраще розкриває свої властивості на сухій або в’янучій, даруючи їй живлення і комфортне зволоження.
За допомогою соняшникової олії в складі косметичних засобів відновлюють суху шкіру, має пом’якшувальну і регенеруючу дію, розгладжує дрібні зморшки, відмінно очищає жирну шкіру.
Масло каноли (Canola oil) – володіє пом’якшуючими властивостями. Дуже корисне, адже містить величезну кількість різних мінералів і незамінних кислот. Добувається даний продукт з ріпаку. Воно робить шкіру м’якою і прекрасно зволожує.
Екстракт календули лікарської – Екстракт квіток календули застосовують як ранозагоювальний, протизапальний, бактерицидній і підсилюе процеси регенерації засіб. Так само екстракт календули застосовується в засобах, що підвищують опірність шкіри до агресивних зовнішніх чинників – холод, спека, а так само і при обмороженнях і сонячних опіках.
Масло горіха макадамії рекомендується для надмірно сухої, огрубілої і в’янучої шкіри обличчя, адже воно відрізняється найсильнішою поживною і зволожуючою дією, дає ефект, що відновлює, а також служить відмінним засобом захисту шкіри від агресивного впливу зовнішніх факторів.
Гідрофільне масло підійде для будь-якого типу шкіри, в тому числі і для чутливої.
Застосування: нанесіть масло на суху шкіру обличчя, змішайте масло з макіяжем, потім змийте водою. Після масла завершите процес зняття макіяжу пінкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Суха
Призначення:
Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?