Всі категорії
Додати товар

Пілінг-скатка для обличчя та тіла bioaqua з екстрактом персика, 140 г к. 10280

120 грн
Опис

Гель-скатка з екстрактом персика діє дуже м'яко, але ефективно, позбавляючи епідерміс від накопиченого забруднення й ороговілих частинок. Косметичний засіб виготовлений з натуральних інгредієнтів, його формула збагачена екстрактом персика.

Пілінг-скатка для обличчя Bioaqua Peach спрямований на глибоке і водночас делікатне очищення пір, відлущування ороговілих частинок шкіри. Засіб робить шкіру пружною та еластичною, колір шкіри рівним, однорідним, яскравим та здоровим. Допомагає висвітлити небажані пігментні плями та ластовиння, глибоко та ефективно очищає пори та значно зменшує кількість чорних точок.

Регулярне використання скатки дозволить підтримувати шкіру здоровою, чистою. 

Спосіб застосування: використовувати засіб слід 1-2 рази на тиждень. Наносити гель-скатку потрібно на шкіру без макіяжу, важливо, щоб вона була сухою. М'якими рухами засіб розподіляють по обличчю і залишають на дві хвилини, після чого змивають теплою водою разом з грудками, що утворилися. Застосовуйте скатку перед нанесенням косметики - крему, маски, сироватки, щоб збільшити її ефективність.

Доставка:
Предоплата на карту.
Доставка Новою або Укрпоштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?