Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий мус для вмивання для чутливої шкіри myidi red-off phyto mousse, 150 мл

300 грн -17% 250 грн
Опис

Мус ефективно очищає шкіру без пересушування і порушення природного гідроліпідного балансу шкіри, ефективно усуває червоні плями на шкірі, вирівнює й освіжає колір обличчя, разом з вітаміном К допомагає у профілактиці розацеа і куперозу.

Екстракт юки в складі мусу делікатно очищує шкіру, створюючи ніжну піну, яка володіє потужними антиоксидантними та протизапальними властивостями: вони допомагають усунути негативний вплив вільних радикалів на шкіру. Red-off phyto mousse містить екстракт гіпсофіли, який ефективно усуває червоні плями на шкірі, вирівнює й освіжає колір обличчя. Разом з вітаміном К цей компонент допомагає у профілактиці розацеа і куперозу.
Олії оливи та жожоба забезпечують заспокійливу дію, олія неролі сприяє поліпшенню еластичності та пружності шкіри, олія герані стимулює ревіталізацію шкіри. Завдяки фукогелю відбувається зволоження глибоких шарів шкіри, а в комбінації зі смолою синегальської акації сприяє розгладжуванню зморшок, в тому числі й мімічних, розташованих навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Дерматокосметика Органічна Професійна
Тип шкіри:
Суха Всі типи
Призначення:
Матуюче Зволоження
Продавець
be_beauty
be_beauty
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?