Всі категорії
Додати товар

🌷пілінг-подушечки для шкіри обличчя"подвійний захист",30 штук.

219 грн -5% 210 грн
Опис

🌷Пілінг-подушечки для шкіри обличчя"подвійний захист",30 штук.
🌷Хочеш рівну текстуру шкіри?
🌷Відкрий для себе останні досягнення лабораторій Anew: пілінг-подушечки з біотиками та саліциловою кислотою.
🌷Ця вдосконалена формула у вигляді зручних дисків допомагає повернути обличчю здоровий вигляд, зменшуючи появу пігментації, плям, прищів і зморшок.
🌷Вони м’яко відлущують епідерміс, видаляють мертві клітини та прискорюють оновлення клітин, завдяки чому колір обличчя виглядає здоровішим, молодшим, а шкіра - гладенькою.
🌷Подушечки для пілінгу з саліциловою кислотою та Biotics* комплексом зменшують видимість пор, вирівнюють поверхню шкіри і готують її до нанесення лосьйону.
🌷Вдосконалена формула, що містить пребіотичну, постбіотичну та саліцилову кислоти, забезпечує м'яке відлущування епідермісу, очищає шкіру та зменшує видимість плям та зморшок.
🌷Спосіб використання:
вранці або ввечері протирати чисту суху шкіру обличчя і шиї текстурованою стороною подушечки легкими круговими рухами, уникаючи області навколо очей.
використовуй перед нанесенням лосьйону не частіше, ніж через день.
🌷Використовувати тільки за призначенням.
🌷Засіб містить альфа-гідроксикислоту, яка може підвищити чутливість шкіри до сонячного випромінювання і приводити до виникнення сонячних опіків. 🌷Використовувати додатково засоби з сонцезахисним фільтром і обмежте перебування на сонці під час застосування засобу і тиждень після його використання.
🌷Країна Виробник:
Польща.
🌷Термін придатності:
12/25 рік.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари