Всі категорії
Додати товар

Kiehl's midnight recovery concentrate night oil 2 ml

100 грн
Опис

Нічний відновлюючий концентрат Kiehl's

В основі формули каприлік-каприк тригліцерид (Caprylic/Тригліцеридів Triglyceride – екстракт, отриманий з кокосової олії. Насичений жирними кислотами, що заповнюють нестачу ліпідів (а це завжди відсутність належної зволоженості шкіри, пружності, щільності і, як наслідок, швидке старіння) , що обмежує втрату шкірою води, а, за деякими дослідженнями, має ще й протизапальний ефект.
Дикаприл карбонат (Dicaprylyl Carbonate) – пом'якшувальна речовина, яку часто використовують як замінник силіконової олії. Покращує сенсорні характеристики, тобто забезпечує нам оксамитові відчуття на шкірі. Також покращує проникнення у шкіру інших інгредієнтів. Сквалан (Squalane) - олія, що виходить з жиру печінки акулі або з рослин (зазвичай оливок). Має антиоксидантні, регенеруючі та ранозагоювальні властивості, справляється з більшістю шкірних захворювань, включаючи екземи, псоріаз і трофічні виразки, опіки.
Сквалан - це основний вуглеводень ліпідів поверхні шкіри, що становить 15% себуму шкіри дорослої людини, а його недолік (вважається, що її вироблення сильно знижується до 23-25 ​​років) призводить до сухості шкіри, лущення та передчасного старіння. Швидко проникає у шкіру, некомедогенно. Жорстоко, але цікаво знати – у випробуваннях на тваринах сквалан у 100% концентрації не дратував шкіру та очі кроликів.
У складі Midnight Recovery Concentrate також знайдете токоферол (Tocopherol) – вітамін Е, антиоксидант. Ну і, звичайно, всілякі олії: шипшини, вечірньої примули (я, до речі, стала його зараз приймати в капсулах), насіння жожоба, коріандру, лаванди, квіток герані та листя розмарину. В наявності і екстракти огірка, кореня куркуми та жасмину, а також рожева та соняшникова олії.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vikaa21
vikaa21
Супер-продавець
Тернопіль
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?