Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія ciracle absolute deep cleansing oil alwb 4/2024

450 грн -12% 400 грн
Опис

4/2024

Гідрофільна олія ciracle absolute deep cleansing oil
Гідрофільна олія Ciracle Absolute Deep Cleansing Oil

Ciracle Absolute Deep Cleansing Oil — це очисна гідрофільна олія з екстрактом камелії. Вона ефективно усуває навіть найстійкішу косметику, видаляє всі типи забруднень, залишає відчуття чистоти та свіжості.

Підходить для очищення будь-якого типу шкіри, особливо рекомендується для чутливої. Засіб не викликає подразнень і не закупорює пори.

Переваги використання:

М'яке очищення. Олія ефективно розчиняє навіть найскладніший макіяж, не дряпаючи та не ушкоджуючи шкіру. Воно звільняє пори, виводить шкідливі речовини, усуває жирові відкладення та сальні пробки.

Оздоровлення. Олія не сушить шкіру, не забиває пори, пригнічує активність вірусів, грибків і бактерій. Засіб допомагає усунути запальні процеси, нормалізувати роботу сальних залоз, активізувати обмінні процеси та зміцнити місцевий імунітет.

Захист. Олія також активізує природні бар'єрні функції клітин, що допомагає підвищити опірність епідермісу до хвороботворних проявів.

Спосіб застосування: вичавіть трохи олії та нанесіть її на сухе обличчя. Рівномірно розподіліть по шкірі та додайте води, щоб засіб перетворився на м'яку піну. Отриманою масою змийте косметику, а залишки видаліть водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?