Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання the face shop jeju volcanic lava anti-dust pore cleansing foam з...

90 грн -17% 75 грн
Опис

4/2023
Пінка для вмивання The Face Shop Jeju Volcanic Lava Anti-Dust Pore Cleansing Foam з вулканічною лавою, 70 ml

Пінка для вмивання The Face Shop Jeju Volcanic Lava Anti-Dust Pore Cleansing Foam з вулканічною лавою, 140 мл
Пінка Jeju Volcanic Lava Anti-Dust Pore Cleansing Foam — це ваш перший крок до ідеальної шкіри!

Переваги продукту

Ніжна, повітряна пінка для вмивання The Face Shop містить вулканічний попіл і ретельно підібраний комплекс рослинних екстрактів і олій, які ідеально підходять для догляду за жирною та схильною до акне шкірою. Засіб робить шкіру свіжою, гладкою й оновленою.

Як діє?

Вулканічний попіл із острова Чеджу становить основу пінки. Попіл збагачений корисними мінералами природного походження, він чудово очищає, зволожує й тонізує шкіру, а також звужує пори.

Комплекс олій (розмарину, оливи, троянди, апельсина, бергамоту та лимона) має ефект пілінгу, нормалізує секрецію сальних залоз, бореться зі шкірними висипаннями, оновлює клітини, освіжає, живить шкіру та знімає запалення.

Екстракт винограду має бактерицидні властивості, забезпечує антиоксидантний захист, бореться з акне та куперозом. Екстракт бамбука усуває набряки, синці та мішки під очима. Ментол заспокоює шкіру та діє як антисептик.

З чим використовувати?

Доповнити догляд за жирною шкірою можна за допомогою інших засобів із вулканічним пеплом від The Face Shop: маскою-плівкою для носа, маскою для обличчя, тонером, очисними серветками та стиком. Вони ретельно очистять пори та допоможуть підтримувати свіжість шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?