Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Perricone md no makeup easy rinse makeup-removing cleanser засіб для очищення 59 мл

420 грн
Опис

Новий, не відкривався, приїхав з офіційного сайту США, 59 мл.
В наявності багато інших позицій бренду.

Засіб для очищення Easy Rinse Makeup-Removing Cleanser – ретельно очищає, видаляє макіяж та готує шкіру.

ЗА ЩО МИ ЛЮБИМО ЦЮ ФОРМУЛУ

Ніжний гель утворює густу піну, яка ретельно очищає шкіру, не позбавляючи її натуральних олій. Ідеальний продукт для першого кроку в режимі догляду, він готує шкіру до природного макіяжу No Makeup. Формула допомагає у видаленні макіяжу (у тому числі макіяжу очей), дарує шкірі ніжність, м'якість та омолоджений вигляд. Особливо добре продукт підходить для жирної та комбінованої шкіри.

ПРОБЛЕМИ ШКІРИ
ЗАБРУДНЕННЯ
Надлишок масел
ВИДАЛЕННЯ МАКІЯЖУ

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ
DMAE: інтенсивне зміцнення. DMAE (диметиламіноетанол) природним шляхом виробляється у мозку людини. З часом DMAE помітно підтягує в'ялу шкіру, що провисає. Інгредієнт легко та швидко поглинається, помітно насичує шкіру, вирівнює рельєф та поверхню шкіри, захищає від агресивних факторів екології.

Екстракт куркуми: антиоксидантна супер-спеція. Ця багата антиоксидантами і фітонутрієнтами спеція родом з Південно-Східної Азії допомагає підтримувати, омолоджувати та захищати молодість шкіри, працюючи разом із природною антиоксидантною системою організму.

ЕКСТРАКТ ОЛИВКОВИХ ЛИСТВ: традиційний середземноморський антиоксидант. Екстракт оливкового листя у великій кількості містить олеуропеїн – потужний фітонутрієнт, який розгладжує та пом'якшує шкіру, допомагаючи утримувати вологу. Цей ефективний багатозадачний екстракт уже століттями використовується у традиційній медицині по всьому світу.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Спіньте в долонях невелику кількість гелю і м'якими масажними рухами нанесіть на вологу шкіру. Ретельно змийте теплою водою. Використовувати вранці та ввечері. Для найкращих результатів також використовуйте ваші улюблені сироватку та зволоження від Perricone MD.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл