Всі категорії
Додати товар

Освітлюючий засіб для вмивання perricone md vitamin c ester citrus brightening cleanser 59ml

460 грн -3% 450 грн
Опис

Новий, не відкривався, приїхав з офіційного сайту Perricone США, 59 мл.

Цей засіб для вмивання для жирної та нормальної шкіри, що не сушить, містить наш запатентований ефір вітаміну С, очищає шкіру, не позбавляючи її натуральних жирів, помітно покращуючи прозорість, текстуру та тон. Це один із наших улюблених миючих засобів, цей гель для обличчя з вітаміном С робить шкіру сяючою та свіжою.

Зробіть свій режим очищення яскравішим за допомогою нашого найкращого освітлюючого засобу для вмивання як для жирної, так і для нормальної шкіри. Наш Citrus Brightening Cleanser — це невисушуюча формула, яка очищає шкіру, не позбавляючи її натуральних жирів.

Цей свіжий миючий засіб з вітаміном С складається з нашого запатентованого ефіру вітаміну С, більш потужної та менш подразнюючої форми вітаміну С, щоб помітно погладити та зробити шкіру яскравішою. Він також містить DMAE для помітного підтягування та комплекс міді для зволоження та живлення шкіри.

Що це робить

Ідеально підходить для нормальної та жирної шкіри.
Видаляє забруднення для більш яскравого, гладкого та чистого кольору обличчя.
Не сушить і забезпечує здоровий вигляд.
Робить шкіру м'якою та ідеально підготовленою до лікування.
Чого очікувати

Зважаючи на науку та сполуки, що використовуються в наших продуктах, відчуття та аромат можуть відрізнятися.

Текстура: гель-очищувач

Консистенція: легка

Аромат: свіжий і ароматний

Інгредієнти
Естер вітаміну С: яскраве освітлення та розгладження

Більш потужна, дуже стабільна та менш абразивна форма потужного антиоксиданту вітаміну С, ефір вітаміну С надає вигляду шкіри, багатої на колаген, розгладжує, освітлює та мінімізує зміну кольору з часом. На відміну від традиційного вітаміну С, ефір вітаміну С є жиророзчинним і легко засвоюється, що забезпечує максимальну антиоксидантну дію.

DMAE: інтенсивне зміцнення

Природно вироблений людським мозком DMAE допомагає помітно покращити вигляд в’ялої шкіри з часом. Легко та швидко вбираючись, він помітно розгладжує шкіру, допомагаючи підтримувати поверхню шкіри та захищаючи від висихаючих факторів зовнішнього середовища.

Мідний комплекс: потужне зволоження для зміцнення шкіри

Елемент, що міститься майже в кожній клітині людського тіла, мідь допомагає помітно підвищити пружність і еластичність з часом, зволожуючи та заряджаючи шкіру енергією. Цей унікальний комплекс елементів створений для максимальної біодоступності в шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл

Схожі товари