Всі категорії
Додати товар

Гідрофільний очисний бальзам beauty of joseon radiance cleansing balm

680 грн
Опис

Очисний бальзам для обличчя з текстурою ніжного шербету. Тане, реагуючи на тепло шкіри. Повністю видаляє, тональні засоби, сонцезахист, очищає пори від забруднень. Перешкоджає закупорці пор, появі чорних цяток і лущення. Делікатна формула не пошкоджує й не висушує шкіру. Забезпечує якісне очищення, не доставляючи дискомфорту. Після використання бальзаму шкіра стає м'якою й шовковистою.

У складі засобу ферментований екстракт сої, рису, хризантеми, пробіотики та вітамін Е. Живить, зволожує й заспокоює подразнену шкіру. Не ушкоджує захисний бар'єр, впливає дуже дбайливо, підтримуючи здоров'я та красу вашої шкіри. Робить колір обличчя свіжішим і яскравішим.

Бальзам сподобається власницям нормальної, комбінованої, сухої та чутливої шкіри, а також тим, хто використовує щільні тональні основи та регулярно наносить сонцезахист.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість бальзаму на суху шкіру. Легкими круговими рухами акуратно помасажуйте обличчя впродовж хвилини, після чого добре змийте теплою водою.

Об'єм 100 г.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари