Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для проблемної шкіри j:on ac derma remedial cleansing oil 150 мл

505 грн
Опис

Гідрофільна олія з лінійки AC Derma Remedial є першим ступенем очищення, призначена для демакіяжу, а також супер глибокого очищення. Його можна використовувати як самостійний засіб, без додаткових етапів очищення, воно відмінно емульгується і добре змивається.

Основу продукту складають натуральні олії ( каноли, оливи, жожоба, абрикоса, макадамії, чайного дерева та ін. ), які ефективно розчиняють макіяж та інші забруднення, глибоко зволожують, живлять, вирівнюють тон, мають антиоксидантну дію. Продукт не містить мінеральних олій!

Функціонально гідрофільна олія допомагає боротися з проявами акне за рахунок комбінації інгредієнтів у складі, в тому числі завдяки запатентованим рослинним комплексам BSASM, 4-TEPINEOL і комплексу кислот AHA, BHA, PHA .

Воно сприяє зняттю запалень, загоєнню ранок, мінімізування пігментації, усунення лущення, підготовки шкіри до наступних етапів догляду. Рекомендовано використовувати повноетапний догляд із засобів лінійки для максимального ефекту (пінка, як другий етап очищення, тонер, сироватка, крем).

Застосування:

Необхідну кількість олії розподіліть сухими руками на сухій шкірі на обличчі, помасажуйте 1-2 хвилини, потім намочіть руки і помасажуйте ще 1-2 хвилини до утворення білої емульсії, після чого ретельно змийте засіб теплою водою.

Об'єм 150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Антиакне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?