Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання з центеллою iunik

430 грн
Опис

💚🤍М'яка очищувальна пінка з центелою
iUNIK Centella Mild Cleansing Foam, 120 ml

♻️ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ШКІРИ♻️
👉чутливої
👉проблемної

🙂Пінка з високим вмістом екстракту центелли підходить для щоденного використання, забезпечує делікатне та ефективне очищення.

✅Саліцилова кислота у складі допомагає позбутися від омертвілих клітин епідермісу та звузити пори.

Ніжна пінка IUNIK Centella Mild Cleansing Foam забезпечує заспокійливу, зволожувальну та тонізаційну дію.

❤️Підходить для чутливої ​​шкіри завдяки низькому рівню pH 5, 5.

😶‍🌫️Текстура засобу легка кремова, добре піниться, не викликає сухості та допомагає зберегти еластичність шкіри після вмивання.

Активні компоненти:
- 🌱Екстракт центелли азіатської (49, 9%) - має яскраво виражені регенераційні, заспокійливі та загоювальні властивості. Сприяє загоєнню та відновленню шкірного покриву, допомагає позбутися почервонінь, свербежу та лущення, гальмує процеси старіння та нейтралізує дію вільних радикалів.
- 🌱Саліцилова кислота (0,2%) - виконує відлущувальну функцію та активізує процеси оновлення та регенерації, стабілізує роботу сальних залоз. Глибоко проникає в пори, розчиняє сальні пробки, бореться з бактеріями й покращує процеси очищення.
- 🌱Екстракт паростків пшениці - інтенсивно зволожує, усуває сухість та лущення, покращує гідратацію та текстуру шкіри. Запобігає трансдермальній втраті вологи, підвищує еластичність і розгладжує зморшки.
- 🌱Екстракт броколі - забезпечує відновлювальний та заспокійливий ефект, допомагає у боротьбі із запаленнями та подразненнями. Вміст вітаміну А, сильного антиоксиданту, допомагає протистояти впливу вільних радикалів та запобігти появі пігментних плям, сухості та зморшок.

🛍430 грн

Спосіб застосування: 🧚‍♂️
Достатню кількість засобу спінити долонями з додаванням невеликої кількості води. Розподілити піну по всьому обличчю масажними рухами та змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Професійна
Об'єм:
120 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення
Продавець
tania25k
tania25k
Київ
57% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?