Всі категорії
Додати товар

Заспокійливе молочко для зняття макіяжу ланком мʼякий гель очищення вмивання сухої...

1610 грн -52% 780 грн
Опис

В залишку половина (~200 ml)

Чутливій і сухій шкірі потрібен особливий догляд, адже звичайне очищення часто викликає почервоніння і подразнення. Французький бренд Lancome розробив унікальне ніжне молочко, яке покликане піклуватися про шкіру, забезпечуючи їй свіжий і здоровий вигляд. Ніжний косметичний засіб з делікатною формулою призначається для зняття макіяжу насамперед з сухої шкіри. Молочко надзвичайно ніжне і м'яке, з ним будь-який макіяж ніби тане і зникає в одну мить. Тільки приємні відчуття - жодного дискомфорту.

Крім того що Confort Galatee видаляє забруднення, надає здорового сяйва і очищає пори, його формула має заспокійливі властивості. Масло мигдалю і мед чудово пом'якшують і живлять шкіру, підтримуючи її бархатистою і ніжною. Молочко дбайливо знімає водостійку косметику, не подразнюючи навіть дуже чутливу шкіру. Його унікальна формула не тільки живить і зволожує, але і захищає від зовнішніх агресорів.

Застосування: молочко наносять круговими рухами на місця, що потребують очищення, потім видаляють ватним тампоном або серветкою.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?