Всі категорії
Додати товар

Очисний крем-гель для чутливої шкіри.50 мл.

У подарунок
Опис

Очисний крем-гель для чутливої шкіри. Використала один раз моєї шкіри не підходить)

50 мл.
❣️Унікальна формула очищувального крем-гелю La Roche-Posay Toleriane Anti-Inconforts була розроблена командою французьких професіоналів спеціально для повноцінного догляду за чутливою й сухою шкірою обличчя. Засіб забезпечує максимально делікатне видалення мікрочастинок бруду, пилу, шкірного сала та декоративної косметики, залишаючи після використання приємне відчуття комфорту, легкості та досконалої чистоти.

Косметичний продукт дуже м'яко очищає шкірний покрив, не пересушуючи його та не порушуючи природний кислотно-лужний баланс епідермісу. Цей засіб чудово підходить для застосування як ремувер, він також інтенсивно насичує клітини вологою й допомагає підтримувати її нормальний рівень у шкірі. Крем-гель усуває відчуття дискомфорту та висушення епідермісу, чудово заспокоює й гідратує шкірний покрив.

Спосіб застосування: невелику кількість засобу спіньте на долоні з невеликою кількістю теплої води. Нанесіть засіб круговими масажними рухами, уникаючи зони навколо очей. Ретельно змийте водою і промокніть шкіру рушником, уникаючи тертя. У разі потрапляння засобу в очі, негайно промийте їх❣️
(оплата на карту 100% відправлення новою поштою)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Дерматокосметика
Тип шкіри:
Нормальна Суха
Продавець
zimen...
zimenkokata1807
Суми
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?