Всі категорії
Додати товар

La roche-posay micellar water ultra for reactive skin міцелярна вода.

55 грн
Опис

La Roche-Posay Micellar Water Ultra for Reactive Skin.
Міцелярний розчин для гіперчутливої шкіри обличчя, схильної до почервоніння.

50 мл — 55 гривень
Термін придатності до 01.2023 року.

Власниці гіперчутливої шкіри обличчя, схильної до почервоніння, гідно оцінять високу якість, ефективність і щадну формулу міцелярного розчину іменитого французького бренда La Roche-Posay, який тестувався під дерматологічним і офтальмологічним контролем.

До складу косметичного продукту не входять комедогенні речовини, барвники, мило та етиловий спирт, а його pH відповідає нормальному кислотно-лужному балансу шкіри. Micellar Water Ultra for Reactive Skin делікатно очищає шкірний покрив і вії від макіяжу та забруднень, водночас не викликаючи подразнення й не провокуючи появу лущення.

Косметичний засіб чинить зволожувальну, заспокійливу та відновлювальну дію, даруючи тривале відчуття свіжості та комфорту. Подбайте про здоров'я і красу вашої шкіри з La Roche-Posay!

Спосіб застосування:

нанесіть на шкіру обличчя за допомогою ватного диска. Легкими рухами очистити шкіру. Під час зняття макіяжу з очей прикладіть ватний диск із міцелярним розчином на кілька секунд до повік. Зніміть макіяж із очей. Не потребує змивання водою.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?