Всі категорії
Додати товар

Dermalogica daily glycolic cleanser - щоденний очисник з гліколевою кислотою, 295 мл

1800 грн -12% 1600 грн
Опис

ВІДНОВЛЮЮЧИЙ ОЧИСНИК ОБНОВЛЯЄ ТУСКЛУ ШКІРУ З НЕРІВНИМ ТОНОМ.

Завдяки ефективній формулі та ніжній текстурі Daily Glycolic Cleanser дбайливо очищає шкіру та видаляє відмерлі клітини, при цьому зберігає захисний бар'єр шкіри.

Головний інгредієнт цього очищувального засобу, гліколева кислота, відома своїм розміром молекул, найменшим серед усіх альфа-гідроксикислот (AHA). Ця унікальна особливість гліколевої кислоти дозволяє їй ефективно проникнути всередину епідермісу і спрямована боротися з тьмяним кольором шкіри зсередини. Комбінація заспокійливого екстракту календули та поживного масла насіння жожоба допомагає відновити захисний бар'єр, забезпечуючи сяючу та здорову шкіру після кожного застосування.

Гліколева кислота 3% – альфа-гідроксикислота, яка завдяки своїй низькій молекулярній вазі легко і швидко проникає в шкіру, забезпечуючи потужне оновлення, вирівнювання тону та сяйво.
Екстракт календули – рослинний екстракт, багатий флавоноїдами та сапонінами, має антиоксидантні заспокійливі властивості.
Олія жожоба – насичена ефірами омега-9 і фітостеролами, ця олія на 25% повторює склад шкірного сала людини, і при нанесенні на подразнену шкіру має заспокійливі та загоєння, а також глибоко зволожує.
Кокоіл глутамат натрію, кокамідопропіл гідроксісултаін – м'які поверхнево-активні речовини з амінокислот та масла кокосу з відновлюючими та пом'якшуючими шкіру властивостями.
Глюкозид гліцерил олеат – підсилювач ліпідного шару у комбінації з м'якими поверхнево-активними речовинами сприяє пом'якшенню та захисту шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?