Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для обличчя - fraijour original herb wormwood cleansing oil, 210 мл

660 грн
Опис

Зняти макіяж, глибоко зволожити шкіру та одночасно наситити її вітамінами допоможе гідрофільна олія з рослинними екстрактами Original Herb Wormwood Cleansing Oil від корейського косметичного бренду Fraijour. Незважаючи на маслянисту текстуру, засіб не відштовхує воду, а відмінно поєднується з нею, що робить процес вмивання максимально приємним. Продукт видаляє навіть дуже стійкий макіяж і легко змивається, не залишаючи відчуття жирності. Натуральні олії живлять дерму корисними компонентами, пом'якшують її, розгладжують дрібні зморшки, усувають лущення та почервоніння. У складі засобу присутні в сумі близько двадцяти фруктових, трав'яних та квіткових екстрактів. Крім того, у продукті є лимонна, саліцилова, молочна та гліколева кислоти, які м'яко відлущують ороговілі шкірні клітини, очищують пори від сальних пробок, регулюють вироблення себуму, вирівнюють тон шкіри і прискорюють процес регенерації тканин. Ця комбінація компонентів є універсальною формулою для щоденного комплексного догляду за шкірою.

Рослинні екстракти — бергамот чинить антибактеріальну та себорегулюючу дію; полин усуває почервоніння та запалення; зелений чай сприяє омолодженню дерми; папайя стимулює оновлення шкірних клітин та вирівнює тон шкіри; алое пом'якшує, загоює та живить вологою; жожоба усуває сухість і відновлює епідерміс після акне. Інші рослинні компоненти у складі мають схожу дію та посилюють перелічені ефекти.

Лимонна кислота — звужує пори, освітлює тон шкіри і допомагає позбутися пігментних плям, чорних цяток, прищів. Компонент також діє як протимікробний та себорегулюючий засіб.

Молочна кислота — усуває дрібні та робить менш помітними глибокі зморшки, відновлює пружність та еластичність шкіри, підвищує її бар'єрні властивості. Завдяки цьому компоненту дерма втрачає менше вологи, завжди виглядає ніжною, гладенькою та доглянутою.

Гліколева кислота — активізує оновлення шкірних клітин, м'яко відлущуючи старі шари дерми. Гліколева кислота зменшує виразність пігментації, вирівнює мікрорельєф шкіри та надає їй здорового сяйва.

Саліцилова кислота — нормалізує жировий баланс, усуває чорні цятки, глибоко очищає пори та перешкоджає розвитку на поверхні дерми патогенної мікрофлори, яка може спричиняти висипання, подразнення та інші шкірні проблеми.

Особливі умови використання
Кислоти відлущують шкіру, роблять її сприйнятливою до факторів довкілля. Під час використання кислот використовуй крем із SPF.

Особливі умови поєднання
Фруктові кислоти інактивують багато пептидів. Не поєднуй їх разом під час догляду. Шкідливості шкіри не буде, але й результату від пептидів ти не отримаєш.

Кислоти не можна поєднувати з ретинолом. Змішування ретинолу з іншими ексфоліантами може спричинити додаткову сухість та пошкодження захисного бар'єру шкіри.

Застосування
Сухими руками нанеси олію на суху шкіру обличчя, трохи помасажуй до розчинення макіяжу. Потім змочи руки у воді і повторно помасажуй до утворення білої емульсії, після чого ретельно змий засіб теплою водою. Рекомендується очищати шкіру від залишків олії за допомогою пінки для вмивання.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?