Всі категорії
Додати товар

Функціональний очищаючий веган гель проти акне для вмивання kaine rosemary relief gel cleanser

580 грн
Опис

Функціональний очищаючий веган гель проти акне Kaine Rosemary Relief Gel Cleanser містить 5% екстракту листя розмарину та 0,45% BHA (саліцилової кислоти), які заспокоюють чутливу та подразнену шкіру, зменшують запалення, роблячи шкіру чистою та підвищуючи її тонус.

Засіб відмінно піниться, при цьому очищає шкіру дбайливо і залишає комфортні відчуття. Створений відповідно до природного рН шкіри, гель відновлює гідроліпідний баланс, залишаючи відчуття зволоженості після очищення і не пересушуючи.

Дія очищаючого гелю:

- Очищення

- Заспокійлива дія

- Лікування акне

- Відлущування

- Відновлення pH-балансу

- Зволоження

Основні інгредієнти:

Екстракт розмарину 5%має сильну антисептичну та протимікробну дію, м'яко заспокоює подразнену шкіру, знімає запалення та свербіж. Покращує кровообіг шкіри голови, стимулює ріст волосся та очищає.

Саліцилова (BHA) кислота 0.45% має відмінну відлущуючу дію, сприяє звільненню від акне, чорних крапок, розчиняє шкірний жир, дбайливо підсушує шкіру, не дратуючи її, прискорює регенерацію клітин шкіри. Легко проникає в сальні пробки та розчиняє їх, знищуючи бактерії та очищуючи шкіру. Чинить антисептичну, антибактеріальну та протизапальну дію, прискорює загоєння акне, допомагає впоратися з плямами постакне, у тому числі й застійними.

Зелений комплекс(Брокколі, шпинат, полин, капуста, абельмош) допомагає заспокоїти шкіру і зняти роздратування, а також стимулює регенерацію і загоєння шкіри.

3 види гіалуронової кислоти різної молекулярної маси утворюють на шкірі захисну плівку, запобігаючи втраті вологи, покращують захисні функції шкіри, затримують вологу, проникають у найглибші шари шкіри, максимально безперервно зволожують, незважаючи на температуру, розгладжують зморшки, підвищують елас зволожують.

Пантенол (провітамін В5)регулює найважливіші клітинні процеси в шкірі, сприяє виробленню енергії, пожвавлює та омолоджує шкіру. Чинить ефективний вплив при лікуванні вугрової висипки та акне, допомагає впоратися з сухістю та лущеннями, посилює здатність шкіри чинити опір агресивному впливу навколишнього середовища.

Алантоїн пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Рекомендується для:

- шкіри, яку сильно стягує після очищення

- сухої та чутливої ​​шкіри

- схильної до акне шкіри

Засіб є функціональною косметикою проти акне. Очищаючий гель гіпоалергенний і підходить для всіх типів шкіри. Не містить штучних ароматизаторів, штучних барвників, парабенів, феноксіетанолу, інгредієнтів тваринного походження та мінеральні олії.

Спосіб застосування: видавити трохи гелю на вологі руки, спінити і легко помасажувати вологе обличчя. Змити теплою водою.

Об'єм: 150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари