Всі категорії
Додати товар

Гідрофільне масло з олією trimay hyaluron olive dive cleansing oil - 150 мл

610 грн
Опис

Натуральне глибоко очищувальне гідрофільне масло Trimay Hyaluron Olive Dive Cleansing Oil на 44% складається з оливкового масла.

Завдяки натуральному складу, масло м'яко розчиняє забруднення і справляється з побутом шкірного сала, попереджаючи утворення чорних точок(комедонов), не порушує гідроліпідний баланс, зберігаючи шкіру вологою - на відміну від агресивних підсушуючих засобів.

Гідрофільне масло притягує кожен жир і всі жирозахисні засоби (тональні, сонцезахисні та інші), розчиняє їх і регулює вироблення шкірного сала в подальшому.

Гідрофільне масло бережно звертається з ліпідним бар'єром шкіри, знімає навіть стійкий макияж, а також підходить всім типам шкіри, від жирної до дуже сухої. Середство можна використовувати в тому числі і для снятия макияжа з глаз. Масло розщеплює і зв'язує жири і воски, які містяться в помадах, тональних засобах. Масло оливи обогащено найважливішими кислотами (олеїнової, лінолевої, пальмітинової), а також високою концентрацією вітамінів A, D, E. Вітамін Е надає потужний протизапальний ефект, вітамін А зволожує і підвищує еластичність шкіри. Великолепно питає суху і чутливу кожу. Являється джерелом антиоксидантів, стимулює клітинні процеси, оздоровлює і пом'якшує шкіру

Масло також містить 9 видів гіалуронової кислоти. Високомолекулярна: утворює на поверхні шкіри зволожуючий бар'єр, що забезпечує постійне зволоження і захищає від поверхні вологи. Поглинає вологу зовні і утворює еластичну увлажняющую мембрану. Низькомолекулярна: підтримує вологу на шкірі, забезпечує потужний зволожуючий ефект, підвищує зволожувальну здатність завдяки своїй хорошій проникній здатності. Поверх низькомолекулярної з високою проникаючою здатністю підтримує внутрішнє зволоження і зволожує шкіру, роблячи її більш сильною і здоровою.

Всі інгредієнти в складі, включаючи віддушку, абсолютно гіпоалергенні. Засіб дерматологічно протестовано і визнано безпечним навіть для чутливої шкіри обличчя. Не містить шкідливих хімічних компонентів, які можуть спровокувати алергічні реакції або роздратування. Всі компоненти складу відносяться до класу EWG Green (кроме віддушки). Продукція не тестується на тваринах (Cruelty Free).


Спосіб застосування: Видайте трохи засобів на сухі руки і нанесіть на сухе обличчя круговими массажними рухами. Додайте трохи води і продовжуйте масувати. Тщательно смуйте теплою водою.

Об'єм: 150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?