Всі категорії
Додати товар

Тто gel очищаючий гель для жирної та комбінованої шкіри lambre, 250 мл

840 грн
Опис

Проблемна шкіра обличчя потребує особливого догляду у будь-якому віці. Приділіть їй особливу увагу за допомогою спеціальних засобів. Олія чайного дерева з Австралії – справжній подарунок природи для проблемної шкіри. Унікальна дія олії у поєднанні з найбільш ефективними компонентами, що містяться в косметичних препаратах TTO Line, дозволить насолоджуватися здоров'ям та красою гладкої шкіри у будь-якому віці.

TTO GEL 250 мл

▫️очищує шкіру, видаляє поверхневі забруднення та залишки надлишкового шкірного сала у порах;
▫️запобігає зростанню бактерій;
▫️не викликає подразнення та пересушування шкіри;
▫️має протибактеріальні властивості, затримує розвиток і розмноження бактерій;
▫️повертає природний колір, завдяки чому шкіру виглядає свіжішою;
▫️шкіра світлішає і набуває матового відтінку.

☝️💣AC. NET - Це з'єднання двох кислот: олеїнової кислоти, яка зменшує вироблення себуму та нордигідрогайяретової кислоти (NDGA), яка є регулятором росту клітин, а також засобом, що запобігає зайвому зроговенню та запальним процесам.
☝️💣Екстракт з ехінацеї пурпурової - Рослина росте в центральних областях США, а також у Європі. Здавна цінується як натуральний антибіотик, який застосовується при інфекційних захворюваннях шкіри. Має протизапальні, антибактеріальні та противірусні властивості. Регулює бактеріальну флору шкіри, є стимулятором імунної системи, активізує процеси регенерації клітин.
☝️💣Олія чайного дерева - його одержують із листя та гілок австралійського чайного дерева Melaleuca alternifolia методом перегонки з використанням водяної пари. Це блідо-жовта або оливкова тягуча рідина з теплим камфорним та трохи пряним ароматом. Олія має антибактеріальні, антисептичні, противірусні, заспокійливі та зміцнюючі властивості. Воно сприяє швидкому загоєнню дрібних ушкоджень шкіри.

Невелику кількість гелю нанести на долоню. Потім масажними рухами розподілити по поверхні шкіри обличчя, шиї та декольте. Змити водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?