Всі категорії
Додати товар

Гідрувальний гель для розкриття пор перед чисткою christina для всіх типів шкіри. розпив 50 мл.

390 грн
Опис

Гідрувальний гель для розкриття пор Christina для всіх типів шкіри. Застосовується для розкриття пор перед чисткою.
Ціна вказана за розпив 50 мл.
Гідрувальний гель для обличчя з загальної лінії CHRISTINA допоможе підготувати обличчя до глибокої чистки, а також забезпечить додаткову порцію вологи для вашої шкіри!
Гель глибоко зволожує роговий шар шкіри. Розм’якшує та розпушує рогові клітини епідермісу, сприяє відторгненню рогових лусочок, щоб максимально полегшити процедуру чистки шкіри.
Засіб має заспокоювальну, протизапальну та біостимулювальну дію. А також забезпечує максимальне зволоження та живлення. Після застосування ваша шкіра виглядатиме свіжою та сяючою!
Містить у складі потужні екстракти рослин (в тому числі екстракт ракітниці), які стимулюють відторгнення відмерлих клітин, щоб зробити очищення шкіри ефективнішим. Алое вера зволожує та живить шкіру, покращує еластичність. Сечовина допомагає утримувати вологу на поверхні рогового шару. А екстракт троянди надає тонізувальний та антибактеріальний ефект.
Засіб призначений для всіх типів шкіри. Можна застосовувати для чутливої шкіри та шкіри з куперозом. Підходить для застосування під час вагітності та в період лактації завдяки безпечному якісному складу.
Показання до застосування засобу: ексфоліація, розігрівальна та гідрувальна дія.
Спосіб використання.
Нанесіть гель на шкіру обличчя як маску, створіть оклюзію за допомогою поліетиленової плівки. Можна зверху на плівку покласти гарячий рушник. За 15-20 хвилин поступово, по зонах, видаляйте плівку та проводьте механічну або апаратну чистку.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
  • 50мл
  • 100мл
  • 250мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?