Всі категорії
Додати товар

Міцелярна вода для проблемної шкіри

480 грн
Опис

Останнім часом міцелярка стала одним із найпопулярніших засобів, що застосовуються для видалення забруднень зі шкіри. І не без ґрунтовності, адже її дія базується на роботі міцелл, що притягують як магніт до себе зайве шкірне сало та залишки декоративних косметичних засобів, після чого вони з легкістю знімаються зі шкіри, зовсім не порушуючи її водноліпідний баланс. Проблемній шкірі найбільше підійде міцелярна вода Авен Клінанс, яка м'яко, але ефективно чистить шкіру, в тому числі і навколо очей, матує і тонізує її.
Вода очищаюча Avene Eau thermale Cleanance регулюючи роботу виробляючих шкірне сало залоз не допускає прояви подразнення та запалень. Майже прозорий засіб з приємним легким ароматом, що легко розподіляється на шкірі, очищає настільки делікатно, що абсолютно не залишить відчуття «стягнутості» і не виникає необхідності його змивання.

Основними активно діючими компонентами міцелярної води Avene Cleanance є:
*термальна слабомінералізована вода Авен - основа засобу, що високоефективно наповнює клітини шкіри вологою, заспокоює шкіру і надає їй свіжого здорового вигляду;

*Гліцериллаурат (glyceryl laurate) - чудово пом'якшує шкіру, усуває сухуватість і стягнутість, створює надійно захищає бар'єр на шкірі, охороняючи її від зовнішніх негативних впливів і не допускаючи втрати води з поверхні шкіри.

☛Рекомендації щодо застосування: Змоченим міцеляркою ватним диском обережно протерти шкіру навколо очей, обличчя та шию.

Склад: Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Bromide, Disodium Edta, Fragrance (Parfum), Glyceryl Laura.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 400мл
Продавець
detka29
detka29
Супер-продавець
Херсон
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?