Всі категорії
Додати товар

Dr. ceuracle (leegeehaam) pro-balance morning enzyme wash

1190 грн -9% 1090 грн
Опис

☀️Ранкова ензимна пудра з пробіотиками Dr. Ceuracle (leegeehaam) Pro-Balance Morning Enzyme Wash

50г - 1150 грн

Слабокислотний очищуючий засіб на основі м’якої ензимної пудри позбавляє від зайвого себума і забезпечує гладкість і здоровий колір обличчя, не травмуючи шкіру.
Амінокислотна ензимна пудра з кукурудзяним крохмалем і солодовим цукром м’яко і бережемо піклується про очищення вашої шкіри, позбавляє її від зайвого себуму, що виробляється під час сну.

Дрібнозерниста і ніжна текстура ензимної пудри ідеально підходить для ранкової рутини і створює ідеальну базу для нанесення наступних продуктів.

Завдяки вмісту комплексу пробіотиків в складі, засіб підтримує нормальну мікрофлору шкіри, відновлює захисний шар шкіри і оберігає від агресивного впливу зовнішніх подразників.

Основні компоненти:
* Мальтоза — ефективний зволожувач, робить шкіру гладкою і забезпечує здоровий колір обличчя.
* Кукурудзяний крохмаль — містить ензими амінокислот, які м’яко видаляють омертвілі клітини шкіри і себум.
* Унікальний комплекс з 5 видів пробіотиків — зміцнює природну бар’єрну функцію шкіри, знезаражує шкіру, заспокоює запалення і свербіж.
* Фермент кефіру гриба (унікальне поєднання молочнокислих бактерій і молочних дріжджів) — пригнічує ріст шкідливих мікроорганізмів, що викликають запалення.
* Масла апельсину, мандарину і літсея кубебу — підвищують гладкість і еластичність шкіри, тонізують і вирівнюють тон шкіри.

❕підходить для усіх типів шкіри, навіть для проблемної і чутливої.

Спосіб застосування:
Нанесіть необхідну кількість ензимної пудри на долоню, змішайте дрібнозернистий порошок з водою до утворення м’якої пінки. Акуратно помасажуйте обличчя і залиште засіб на обличчі 1-2 хв, залишки змийте теплою водою. Для більш ретельного очищення можна змішати ензимну пудру з очищаючою пінкою. Ензимний скраб підходить для щоденного використання. Можна застосовувати для очищення шкіри голови і тіла, попередньо додавши в шампунь чи гель для душу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?