Всі категорії
Додати товар

Гель для обличчя calendula oil 100мл farmasi

199 грн
Опис

Очищаючий гель з олією календули стане універсальним помічником в арсеналі кожної красуні. Більше не доведеться увечері витрачати час на тривале видалення декоративної косметики. Farmasi Dr.Tuna Calendula Oil Face Wash ретельно і делікатно розчиняє піт, себум, тональний крем, туш і інші продукти.

Активні компоненти нормалізують гідроліпідний баланс, запобігають появі надмірної сухості, подразнень або лущень. Інгредієнти нейтралізують почервоніння, усувають недосконалість і вирівнюють тон обличчя. Засіб підійде навіть власницям чутливого епідермісу, схильного до висипань. Кришечка, що щільно закривається, не припустимо пролиття цінного вмісту, так що флакон без проблем можна брати з собою в поїздку з друзями або на сімейний відпочинок.

Спосіб застосування: Нанести на вологу шкіру осіб, утворити піну, змити водою.

Склад: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Cocoamphoacetate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, PEG/PPG-120/10 Trimethylpropane Trioleate, Laureth-2, Parfum (Fragrance), Glycine Soja (Soybean) Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Citric Acid.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?