Всі категорії
Додати товар

Очищувальний гель aqua

250 грн
Опис

Ніжний, але потужний очищувальний засіб для обличчя Aqua, який видаляє забруднення та залишки макіяжу без сухості, залишаючи шкіру чистою та м’якою. Дерматологічно протестований.
Інструкція із застосування:
Використовуйте щодня, вранці та ввечері. Збийте засіб на долоні в піну. Легкими масажними рухами нанесіть на вологе обличчя та шию. Ретельно змийте і висушіть.

Склад:
Основні PatcH2O (Alginate, Pullulan, Hyaluronic Acid, Moisture Complex): повне зволоження, щоб зберегти вашу шкіру свіжою та живою. Захищає здоров’я мікробіоти шкіри. Забезпечує миттєве і тривале зволоження до 48 годин всього за одне застосування. Lactic Acid (Молочна кислота): допомагає старим, відмерлим клітинам відшаровуватися з поверхні шкіри розчиняючи їх. ПОВНИЙ СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ: Water/Aqua, Cocomidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Triolate, Laureth-2, Citric Acid, Glycerin, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylgylcerin.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?