Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія anua heartleaf pore control cleansing oil 200 мл

640 грн
Опис

Гідрофільна олія Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil допомагає в боротьбі з чорними крапками, ефективно розчиняє жирові корки та скорочує вираженість сальних ниток.
Абсорбує надлишки шкірного себуму. видаляє всі типи забруднень, стійкий макіяж, тональні та сонцезахисні засоби.
Продукт допомагає нормалізувати роботу сальних залоз і відновити оптимальний гідроліпідний бар'єр.

Основні активні компоненти:
Екстракт хаутюйнії серцевистої прискорює загоєння ранок і мікроушкоджень, має протизапальні властивості, знижує чутливість до зовнішніх подразників.
Олія виноградної кісточки — найпотужніший природний антиоксидант, блокатор вільних радикалів. Клінічно доведено, що використання цього компонента допомагає стабілізувати вироблення колагену й еластину, що відповідають за молодість і пружність шкіри.
Олія жожоба зволожує й живить шкіру. Велика концентрація вітаміну Е в олії забезпечує антиоксидантні властивості.
Олія макадамії пом'якшує й інтенсивно живить, миттєво вбирається, легко розподіляючись по шкірі. Сприяє відновленню шкірних покривів, є антиоксидантом. Незамінний для сухої, зневодненої та зрілої шкіри. Лікує подразнення, знімає запалення.
Олія оливи запобігає сухості й зневодненню, забезпечує антиоксидантний захист, продовжує молодість і захищає від впливу зовнішніх подразників: холоду, вітру, сухого повітря.
Олія соняшника глибоко живить, зволожує й пом'якшує, згладжує мікрорельєф і робить шкіру пружнішою й еластичнішою. Має загоювальну дію, прискорює процес оновлення та регенерації клітин.
Бутил Авокадат — речовина, що добувається з авокадо. Інгібує активність ферменту 5 α-редуктази, який активує підвищене вироблення шкірного сала, у такий спосіб зменшує жирність шкіри, зменшує можливе подразнення від саліцилової кислоти.

Підходить для нормальної, комбінованої та жирної шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть кілька крапель гідрофільної олії на суху шкіру, акуратно помасуйте обличчя. Додайте трохи води та продовжуйте масажувати, поки олія не перетвориться на молочко. Змийте засіб теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Антиакне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?