Всі категорії
Додати товар

Очисна пінка для проблемної шкіри cleanse mousse anti-inflammatory + keratolytic 150 мл

780 грн
Опис

530419
Категорії: Домашній догляд, Очищення шкіри

Глибоко очисний, антибактеріальний і відлущувальний засіб для жирної шкіри та шкіри з акне. Поєднує ефективні кислоти (міндальну та саліцилову) з новітнім компонентом — нікотинамідом, олією чайного дерева й екстрактом чебрецю для поліпшення стану проблемної шкіри та запобігання появі нових запальних процесів.

Очищає, регулює вироблення себуму. Має потужну протизапальну дію. Збільшує зволоженість шкіри, знижує трансепідермальну втрату вологи (ТЕПВ). Має детоксикаційні властивості, знижує рівень pH шкіри.

Щоденний удосконалений догляд за комбінованою, жирною шкірою та шкірою з акне.

Наносити невелику кількість препарату на зволожену шкіру обличчя, шиї та декольте, помасажувати легкими рухами, змити теплою водою.

Саліцилова кислота, L-міндальна кислота, олія чайного дерева, ніацинамід, коєва кислота, екстракт квіток і листя чебрецю, борат натрію, саркозин.
МАСЛО ЧАЙНОГО ДЕРІВА

Потужний антиоксидант має антибактеріальні, протигрибкові та противірусні властивості. Соперняє із сучасними медичними препаратами з ефективності впливу на проблемну шкіру. Олія покращує стан шкіри, схильної до акне, лікує екзему та вугровий висип. Загоює рани, знімає почервоніння й набряклість, усуває свербіж, відновлює природне забарвлення та рельєф шкіри після лікування.

Чайне дерево не має нічого спільного зі звичайним чаєм. Свою назву отримало завдяки Джеймсу Куку. Під час своєї експедиції до Австралії він помічив, що аборигени постійно п'ють напій із листя дерева. Кук дізнався, що цей напій не тільки приємний на смак і надає бадьорості, але й має лікувальні властивості. Так дерево, з якого місцеві мешканці брали листя, було названо Джеймсом Куком «чайним деревом», хоча до звичайного чаю воно не має жодного відношення.

НИАЦІЙНАМІД

Покращує еластичність шкіри та відновлює бар'єрні функції, бореться з пігментацією, покращує тонус. Збільшуючи рівень церамідів і жирних кислот, ніацинамід захищає шкіру від зневоднення та стимулює мікроциркуляцію в дермі.

запобігає втраті вологи в шкірі;
глибоко зволожує шкіру;
стимулює мікроциркуляцію шкіри;
покращує тонус, текстуру та пружність шкіри;
вирівнює тон шкіри;
ефективно бореться з акне;
усуває сліди від постакне;
регулює вироблення шкірного сала;
знижує сліди гіперпігментації;
сприятливо впливає на шкіру з розацеа.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Професійна
Призначення:
Зволоження
Продавець
olgaros1977
olgaros1977
Супер-продавець
Дніпро
92% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?