Всі категорії
Додати товар

Освітлюючий гель для вмивання the inkey list

750 грн
Опис

Це ніжний очищуючий засіб із фульвовою кислотою, що має вражаючі відлущувальні та освітлюючі властивості.🤍✨Гель для вмивання містить північний торф і екстракт сливи какаду, екстракт кореня солодки і алое вера.😍Він ефективно очищує шкіру, прекрасно видаляє забруднення і макіяж, включаючи макіяж очей. Засіб допомагає покращити зовнішній вигляд шкіри, усунути нерівний тон, одночасно надає сяяння і заспокоює шкіру.🤍🤍🤍✨

Ключові інгредієнти:
0,5% торфу Nordic Beauty - північний торф багатий на фульвокислоти, він м'яко відлущує, роблячи шкіру більш яскравою і гладкою.

1,5% екстракт сливи какаду - завдяки вітаміну С, допомагає миттєво надати шкірі сяяння, запобігає передчасному старінню.

1% екстракт кореня солодки - потужний антиоксидант із заспокійливими і освітлюючими властивостями, допомагає зменшити гіперпігментацію і вирівнює загальний тон шкіри.

0,5% алое вера - містить алантоїн, антиоксиданти і вітаміни, активно зволожує і відновлює шкіру, знімає подразнення і почервоніння, чинить загоюючу дію, заспокоює і регенерує.

Засіб підходить для всіх типів шкіри, у тому числі чутливої.🤍🥰🤍

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 150мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?