Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія з олією соняшника ottie sunflower minimal cleansing oil , 2 мл

10 грн
Опис

код 2328

Гідрофільна олія з олією соняшнику Sunflower Minimal Cleansing Oil від корейської компанії натуральної косметики Ottie. Головним призначенням засобу є видалення макіяжу будь-якої стійкості. Олія чудово справляється з усією декоративною косметикою, у тому числі водостійкою. У складі засобу лише натуральні компоненти, їх всього шість. Активні речовини не тільки ідеально очищають шкіру після важкого дня, але й зволожують, живлять, пом'якшують і запобігають появі різного висипу та акне. Олія добре очищає пори, усуває залишки шкірного сала, а також омолоджує. Засіб проникає глибоко у кулі епідермісу, заспокоює його, пом'якшує, насичує корисними вітамінами та регулює роботу сальних залоз. Після регулярного використання шкіра стане бархатистою та свіжою. У складі немає компонентів, які б викликати алергію чи інші побічні реакції.

Олія соняшника стане ідеальним компонентом у засобах для сухої та чутливої шкіри. Вона насичує вітамінами А та Е, мінералами та кислотами. Не дає зовнішньому світу, а також УФ-променям погано впливати на стан епідермісу. Олія відмінно зволожує, живить і запускає процес регенерації, що стане корисним для зрілої шкіри.

Каприлік покращує властивості самого продукту. Він пом'якшує шкіру, відновлює її, загоює всі ушкодження.

Лавандова олія вважається відмінним антибактеріальним засобом. Вона не дає з'являтися подразненням, загоює вже наявні, знімає запалення, живить та запускає процес регенерації.

Олія ромашки активно бореться з усіма проблемами шкіри: акне, подразнення, висипання, нариви, абсцеси, прищі тощо. Вона приводить шкіру в тонус і добре заспокоює.

Застосування
Нанеси на суху шкіру і помасажуй, далі намочи руки і продовжуй масажними рухами очищати шкіру. Олія стане схожою на емульсію після контакту з водою. В кінці змий все теплою водою.

2 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?