Всі категорії
Додати товар

La roche-posay міцелярна пінка для вмивання

550 грн -8% 510 грн
Опис

Обʼєм 150 мл. Термін до 2026.
Французька компанія La Roche-Posay представляє вашій увазі лінійку косметичних засобів Phisio, призначених для делікатного очищення шкіри від макіяжу. Завдяки особливій формулі косметичні продукти з цієї лінійки можна використовувати для догляду за чутливою шкірою. Також ці засоби містять у своєму складі термальну воду, яка враховує потреби чутливої шкіри, і не містять мила, спиртів і консервантів.

Ця міцелярна пінка від La Roche-Posay призначена для догляду за шкірою, яка дуже чутливо реагує на будь-які зовнішні подразнення. Всі складові цього продукту були ретельно відібрані, щоб виключити можливість появи негативної реакції шкіри після вмивання. Засіб Physiological Cleansing Micellar Foaming Water від La Roche-Posay не містить агресивних компонентів, в тому числі барвників і парабенів. Міцелярна пінка не порушує кислотно-лужного балансу шкіри. Продукт чудово очищує, освіжає, заспокоює шкіру.

Аби мінімізувати можливі неприємні відчуття, викликані використанням водопровідної води, після застосування цього засобу виробник рекомендує додатково розприскати на обличчя термальну воду від La Roche-Posay.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?